Slika

Korisno: Od bajatog hleba napravimo taz

Svima se desi da u kući nestane tazeg hleba. Bajat jeste da je zdraviji, tako kažu, ali nije dobar za mazanje, mrvi se dosta i teško seče.pecen-hlebaJa sam taj problem rešavao na sledeći način, jednostavno isečem bajat hleba na tanke kriške, a zatim ga prepečem na ringli. Dobijem vruć hleba koji je hrskav, veoma ukusan, a može se lako namazati sa bilo čim.
Ovo se uradi vrlo brzo, potrebno je samo par minuta.

pecen-hleba1Postoji jedna caka, prilikom pečenja hleba isprlja se ringla od šporeta.No, bez brige, postoji rešenje i za to. Stavimo alu-foliju na ringlu i nema prljanja, a hleb se lepo ispeče.

Postoji i drugo rešenje, stavimo da kuvamo supu i preko šerpe stavimo veknu bajatog hleba. Vrlo brzo hleb će postati mekan, kao da je svež.

Do nekog novog načina spremanja hrane, pozdrav i prijatno.

Advertisements

Slažem se sa gore navedenim pravilima, moj komentar je :

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s