Pravila

Dragi prijatelji, kolege,
vaši komentari su dobrodošli.

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Svi komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim korisničkim imenom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. U slučaju objave sadržaja koji krše postojeće zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, preteći te štetan na bilo koji drugi način molim kontaktirajte administratora kako bi ga uklonio.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove talasic.wordpress.com.

Linkovi na druge web-stranice

Neki od linkova na https://talasic.wordpress.com vode na web-stranice i usluge koji nisu u vlasništvu niti pod kontrolom https://talasic.wordpress.com. https://talasic.wordpress.com nije odgovoran za sadržaj tih stranica.

Linkovi ka video zapisima

Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, Metacafe, Dailymotion…
Samim tim sajt https://talasic.wordpress.com nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta https://talasic.wordpress.com.

Ako ne želite da se Vaš komentar pojavljuje koristite Kontak formu, tada se neće objaviti, a poruka će stići kao imejl.
Očekujem Vaše komentare.
Pozdrav, Talas.